A new choker I’m in love with

img_8954Een hele tijd geleden kwam ik in contact met een hele leuke webshop die gespecialiseerd is in hét fashion item van 2016: de choker. 2016 was echt het jaar waarin we met zijn allen op modegebied weer terug werden genomen naar de jaren ’80 en ’90: niet alleen de choker was helemaal hot, maar ook flared jeans, losvallende blouses en opvallende patroontjes zag je dit jaar vaak terug. Gelukkig heb ik op de valreep nog twee hele leuke chokers kunnen scoren, waarvan ik er één echt heel vaak ben gaan dragen. Deze leuke choker wil ik vandaag dan ook zeker heel graag met jullie delen!

img_9019De eerste choker die er verscheen, de tattoo choker, vond ik in het begin echt drie keer niks. Het deed me, eerlijk is eerlijk, een beetje denken aan duisternis en gothics; not really my thing.. Toch begon ik deze chokers steeds leuker te vinden, maar naarmate er meer varianten op de markt kwamen, merkte ik wel echt van welke chokers mijn hartje sneller begon te kloppen. Zo vind ik de vervet choker momenteel echt geweldig, maar vind ik chokers met een dergelijk bedeltje (zoals deze!) misschien nóg wel een beetje leuker.

img_9005De eerste keer dat ik een choker droeg, wat tijdens het uitgaan een aantal maandjes geleden. Ik koos voor een velvet choker en sindsdien was de velvet choker echt een ding voor me. Iedere keer als ik uitging of een feestje had, ging ik de deur niet uit zonder een choker strak rond mijn nek. Maar wat ik wel een beetje jammer van mezelf vond, was dat ik hem overdag niet durfde te dragen. Daar kwam echter verandering in toen ik mijn nieuwe choker ontving, met daaraan een heel schattig zilveren bedeltje. Deze choker is namelijk zo basic, dat hij heel makkelijk met allerlei andere sieraden en kledingstukken te combineren is. Ideaal voor zo’n perfectionist en comfort zone freak als ik!

img_9038

De choker bestaat uit een zwarte ‘draad’ met daaraan een zilveren muntje. Ik heb een tijdje geleden ook al een dergelijke choker gekocht, maar deze had een redelijk dunne draad. Persoonlijk vind ik zo’n dikkere draad nét iets leuker staan, omdat het muntje dan niet zo overheerst. Ik ben in ieder geval echt mega blij met deze choker! Ik kan hem op onwijs veel verschillende manieren combineren, maar ik vind hem vooral mooi met topjes met een hoge kraag.

img_9009De Coin Choker is voor een hèèl zacht prijsje van €5,95 te koop bij de webshop Chokerketting. Ik koos voor een zilveren variant omdat ik een grotere fan ben van zilver dan van goud, maar voor chokers met gouden details kun je net zo goed terecht op deze webshop. Ik heb er in ieder geval weer een favoriet kettinkje bij!

.

Draag jij wel eens chokers? Wat is jouw favoriet?

Veel liefs, Romy

3 Comments

  • Reply Nina Simplynspecial 8 december 2016 at 08:52

    Deze is ook wel heel tof! Ik ben echt mega laat, haha. Ik heb pas sinds kort mijn eerste 😛

  • Reply Sija 8 december 2016 at 09:14

    Wat een super leuke choker! Hij staat echt super mooi bij je gestreepte blousje! 🙂

  • Reply laura 8 december 2016 at 10:00

    Wat een leuke choker, ik ben gek op chokers !

  • Leave a Reply