Aankondiging: Artikelen die je vanaf nu kan verwachten op mijn blog!

Toen ik mijn blog voor een aantal maanden op een laag pitje had gezet, kreeg ik veel vragen. Niet alleen van lezeressen en bloggers, maar ook van vriendinnen, die inmiddels zijn uitgegroeid tot supporters van de eerste rang. Iedereen dacht dat ik in het oog van een blogdip zat, maar niets was minder waar! Mijn hoofd stroomde juist over met ideeën! Het liefst wilde ik meteen alle ideeën uitwerken, maar ik moest nou eenmaal even een stapje opzij zetten. Omdat ik de meeste ideeën inmiddels een plekje heb gegeven, leek het me leuk om jullie op deze manier als het ware mee te nemen in alle series die je sowieso aankomend jaar nog gaat lezen op RoseAmere. Benieuwd? Lees dan mee!

NABLIJVERS

Toen ik met mijn blog begon (inmiddels alweer ruim anderhalf jaar geleden), was mijn eerste serie ‘mijn favorieten’: een serie waarin ik, zoals de naam al laat doorschemeren, iedere maand favorieten deelde. Ik heb dat toen bijna een jaar volgehouden, maar rondom mijn examens kwam ik in de knoop met leerwerk en is het er eigenlijk een beetje uitgegroeid. Toen ik laatst een globale schets aan het maken was van wat ik precies wilde met mijn blog, kwam ik erachter dat ik het altijd onwijs leuk vond om mijn favorieten te delen. Echter vond ik de naam ‘mijn favorieten van (maand)’ een beetje te suf, dus bedacht ik de naam Nablijvers! Oftewel: de make-upjes, kledingsstukken, boeken, albums, artikelen, etenswaren e.d. die ik die maand heb (her)ontdekt en de maand erop graag nog even zou willen enjoyen! Het is dus de bedoeling dat er ieder jaar twaalf Nablijvers online komen waarin ik een X aantal favorieten met jullie deel.

MAKE-UP LOOKS

Toen ik in November een event had van Smith & Cult, kwam de medeoprichtster naar me toe met de vraag wat ik deed. ‘Do you make videos of make-up looks on YouTube?’ vroeg ze nieuwsgierig. En daar stond ik dan; op een make-up event, met mijn bek vol met tanden omdat ik niet echt het antwoord kon geven wat ze van me zou verwachten. ‘You should!’ antwoordde ze enthousiast op het feit dat ik moest toegeven dat ik eigenlijk niet zo vaak looks maakte. Ik wil dit jaar dus zeker veel vaker make-up looks voorbij laten komen, mits jullie dat natuurlijk leuk vinden! Zelf kan ik er namelijk altijd heel erg van genieten om te spelen met make-up.

ROMY MAAKT (DO-IT-YOURSELFS)

Ik ben van plan om de komende tijd vaker mijn handen uit mijn mouwen te steken en creatief aan de slag te gaan voor mijn blog! Ik vind het heerlijk om te knutselen, dus is het eigenlijk heel raar dat ik daar eigenlijk nooit iets van laat terugkomen op mijn blogje. Ik heb op Pinterest echt hele borden vol gepind met allemaal DIY’s die ik na wil gaan maken, maar tot op heden is daar weinig van gekomen! Ik ben momenteel nog druk bezig met dingetjes selecteren die haalbaar zijn om op de foto te zetten en die ik ook daadwerkelijk zou gebruiken.

WEEK TIME

Zoals jullie misschien weten, ben ik vorig jaar begonnen met Photo Diary. Ik hield het iedere week echt heel goed vol om een Photo Diary in elkaar te knutselen, maar de laatste weken voor mijn pauze begon ik het echt als een last te zien. Ik wil een artikel alles behalve als een last zien, dus leek het me het beste om mijn energie in een nieuw artikel te stoppen. Dit zal een artikel worden dat één keer in de twee weken op de vrijdag online komt, waarin ik kort vertel wat me bezighoudt. Je zou het best een combinatie kunnen noemen van een persoonlijke update, een photo diary en een happy list!

Welke van de bovenstaande geplande artikelen/series vind jij het leukst?

Veel liefs, Romy

3 Comments

  • Reply Sija 13 maart 2017 at 08:55

    Wat een leuke ideeën! 🙂 Ik ben erg benieuwd naar de DIY serie!

  • Reply anna 13 maart 2017 at 11:43

    Wat een toffe plannetjes allemaal, ik ben heel benieuwd naar je nieuwe artikelen!

  • Reply Roos | Elua Makamaka 13 maart 2017 at 20:05

    Nablijvers lijkt mij erg leuk!

  • Leave a Reply