Over mij

Hoi hoi! Ik ben Romy, 19 jaar, een enthousiaste dromer en het meisje achter deze blog. Ik blog graag over van-alles-en-nog-wat, maar ik ben ook dol op creatief zijn, lachen, winkelen, muziek, taal, fotografie, (een poging doen tot) koken en films of series kijken tot ik erbij neerval.

Laten we beginnen met het standaard praatje: op 22 Januari 1998 ben ik geboren in een klein dorpje in Noord-Brabant. Hier ben ik opgegroeid in de liefdevolle armen van mijn ouders, zonder broertjes of zusjes. Afgelopen Juni heb ik te horen gekregen dat ik ben gezakt voor mijn VWO examen, en ik heb ervoor gekozen om alleen mijn gezakte vakken opnieuw te doen aan de VAVO in Den Bosch. Dit is een deeltijdopleiding, dus tussen de lessen door (zo’n 9 uur per week) ben ik druk bezig met mijn blog. Oh ja, en soms wil ik mezelf ook nog wel eens als caissière bij de plaatselijke supermarkt vertonen.

Ik vind het geweldig om mijn eigen stijl te ontwikkelen en kan ik uren met een make-up kwast in mijn handen zitten. Ik houd van wandelingen maken; het liefst in een sprookjesachtig park, langs het strand of in een pirroresk dorpje. Onder het kopje #mijnbucketlist kan je een kijkje nemen in mijn persoonlijke bucketlist, gevuld met allerlei bestemmingen die ik nog wil bezoeken. Aangezien de term ‘wanderlust’ me maar om mijn oren blijft vliegen, zou ik mezelf wel degelijk beschrijven als iemand met een overschot aan wanderlust. Maar voor nu is mijn woonwijk is ook wel oké, hoor; vooral met mijn witte pluisbol aan mijn zijde. Ik ben wel van de spontane acties (die soms misschien ietsjes té spontaan zijn). Fotograferen is echt m’n ding; ik kan wel zeggen dat ik geen dag zonder mijn camera kan (bloggerlife it is). Verder heb ik een lichtelijke obsessie met Engeland (beter verwoord: alles wat Engels is), word ik gek zonder muziek en ben ik één brok creativiteit.

 

Maar goed – meer kan ik nu niet over mezelf vertellen; je zal me gaandeweg wel leren kennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Reply K 6 juli 2017 at 17:53

    Pirroresk of pittoresk dorpje?

  • Leave a Reply