Anna Nooshin X Hunkemöller Sequin lover bikini

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje; naarmate er meer bikini’s in de winkels komen te liggen, begint de stress weer op te spelen. Bikini’s slijten bij mij op een of andere manier altijd heel erg, dus gaat er eigenlijk geen jaar voorbij dat ik geen nieuwe nodig heb. Toen ik zag dat Anna Nooshin in samenwerking met Hunkemöller een lijn met badkleding had geproduceerd, kon ik het dus ook niet laten om een kijkje te nemen. Ik werd op slag verliefd op één van de bikini’s en vandaag deel ik hem met jullie!

Toen Anna Nooshin een halfjaar geleden een lingerielijn lanceerde in samenwerking met Hunkemöller, was het voor mij al even slikken om niks te bestellen. Wat zagen haar designs er prachtig uit! Op een of andere manier straalt het echt gewoon uit dat het een power woman is en dat probeert ze echt te verwerken in haar designs. Destijds heb ik dus niks besteld, maar toen het nieuws naar buiten kwam dat ze ook in het voorjaar een samenwerking met Hunkemöller zou krijgen, werd ik toch wel heel enthousiast. Betekende dat een badkledinglijn? Ja, dat betekende het zeker!

Ik zou heel graag willen kunnen zeggen dat het een lastige afweging was of ik een bikini zou bestellen, maar dan zou ik liegen. Ik werd al meteen helemaal verliefd op een bikini met lovertjes in allerlei kleurtjes. Zo schattig maar tegelijkertijd zo basic! Ik ben niet een hele grote fan van bikini’s met printjes, maar dan kom je al snel uit op effen bikini’s. Natuurlijk is hier niets mis mee, maar soms mis je dan wel een beetje spice. Ik vond het dan ook heel leuk om te zien dat Anna een zwarte bikini in haar lijn heeft met op het bovenstukje lovertjes. Ik ben benieuwd hoe lang de lovertjes überhaupt blijven zitten, maar de bikini zelf voelt heel stevig aan.

De bikini voldoet aan vrijwel al mijn eisen voor een bikini: hij heeft bh-bandjes (die je aan de achterkant los kan maken), hij gaat op de rug ‘dicht’ met een strik, geeft wel degelijk steun aan de borstpartij en het broekje is gemaakt van een stevige stof die niets verhult. Perfect! Zowel het broekje als het topje zijn gemaakt van polyamide en elastaan, wat zorgen voor de stevigheid en elasticiteit. Het topje heeft dan ook geen beugel, maar houdt alles prima op zijn plek.

Al met al ben ik echt helemaal tevreden met mijn nieuwe bikini! Het was wellicht de meest prijzige bikini die ik tot nu toe heb gekocht, maar ik vind het achteraf het geld dubbel en dwars waard! Ik heb nu eindelijk een bikini die helemaal en mijn wensen voldoet en er ook nog eens super leuk uitziet (al zeg ik het zelf, haha!)

 

Ik bestelde de bikini op Wehkamp en betaalde voor het topje €39,99 en voor het broekje €19,99. De bikini is een zogenaamde ‘Mix & Match’, dus je zou ook een ander broekje of topje kunnen combineren met een van de twee delen. Super handig!

 

Heb jij al een bikini of badpak voor deze zomer?

Veel liefs, Romy

7 Comments

 • Reply Suzanne 20 maart 2017 at 06:57

  Leuke bikini! Ik moet ook nog opzoek naar een bikini, had wel al hele leuke voorbij zien komen

 • Reply dionne 20 maart 2017 at 07:17

  Hij is echt heel mooi!

 • Reply Wies | Nature of Happiness 20 maart 2017 at 08:17

  Echt een hele leuke bikini, ik vind haar bikinilijn zo tof! Ik heb zelf de zwarte bikini met bloemen op de top, ben ik ook erg blij mee 🙂

 • Reply Brittany 20 maart 2017 at 08:44

  Wat een mooierd! Kon ik maar zulke leuke bikini’s aan!

 • Reply Daphne 20 maart 2017 at 15:38

  Hij is suuupermooi!

 • Reply Kim 20 maart 2017 at 20:57

  Wat een toffe bikini! Ik koos voor de bikini met roosjes.

 • Reply Laura 22 mei 2017 at 10:05

  hallo,

  kun jij me vertellen hoe de top uitvalt qua maat?

 • Leave a Reply