Look: Party Ready

Zoals ik een aantal weekjes geleden al vertelde, ben ik druk bezig met allerlei nieuwe artikelen voor op mijn blog. Eén van mijn doelen daarbij was om vaker mijn make-up uit de kast te trekken en om aan de slag te gaan met looks. Vandaag leek het me heel erg leuk om een look te maken met een oogschaduwpalletje van ELF dat ik een tijdje geleden opgestuurd kreeg. Het pallet heet ‘Party Ready’ en bij het zien van de prachtige kleurtjes die erin zitten, begon ik al helemaal een ooglook voor me te zien. Vandaag zie je het resultaat!

Het komt niet heel vaak voor dat ik oogschaduw draag, maar vaak vind ik het naar feestjes of bijzondere gelegenheden wél leuk om dit product te gebruiken. Normaal houd ik het dan heel erg rustig, dus was het best een uitdaging om met felle kleurtjes aan de slag te gaan! Het Party Ready palet bestaat uit 10 kleurtjes die stuk voor stuk van het palet af knallen! Zelf heb ik gekozen om een paars/roze look te maken, maar je kan ook gemakkelijk meer richting een blauwe smokey eye. Wat ik erg fijn vind aan het palet, is dat het zowel bestaat uit matte oogschaduwkleurtjes als uit kleurtjes met glitter. Dit past natuurlijk helemaal bij het concept van het palet!PRODUCTEN

 • Catrice Made To Stay 24h Foundation
 • Catrice Camouflage Cream
 • Catrice Camouflage High Coverage Concealer
 • Essence All About Matt Fixing Compact Powder
 • Make-Up Revolution Ultra Contour Palette
 • TheBalm Fratboy blush
 • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade: Ash Brown
 • HEMA wenkbrauwgel
 • Maybelline Master Precise Eyeliner
 • Benefit Roller Lash Mascara
 • ELF Day To Nigh Eyeshadow Palette: Party Ready
 • Max & More Liquid Lipstick: Deep Nude

 

Wat vinden jullie van de look?

Veel liefs, Romy

 

3 Comments

 • Reply Brittany 24 maart 2017 at 08:22

  Make-up on fleek! Wow, ik had niet gedacht dat het een Max & More liquid lipstick was. Hij staat je prachtig!

 • Reply Sija 27 maart 2017 at 10:25

  Wauw, wat een mooie look! Niet too much, daar hou ik van 🙂 Wat een prachtige lipkleur trouwens, hebben ze deze nog bij de Action of heb je het al lang? Liefs, Sija

 • Reply Florentine 8 april 2017 at 22:38

  Zo mooi!!! Je ziet er prachtig uit <3

 • Leave a Reply