L’Oréal Paris Color Riche 640: Érotique

Ik vind het onwijs leuk om producten van merken te ontdekken die ik niet eerder kende, maar dat laat me af en toe een beetje vergeten dat grote merken als Maybelline of L’Oréal Paris ook onwijs mooie dingen verkopen. Zo kwam ik laatst uit op een Color Riche lipstick van L’Oréal Paris in een heel bijzonder kleurtje. Het leek me heel leuk om hem vandaag met jullie te delen, omdat ik het écht een pareltje vind! Lees je snel mee?

DE VERPAKKING

De verpakking is zoals we hem van de Color Riche lipsticks van L’Oréal Paris gewend zijn; de lipstick heeft een klikdop die maar op één manier op de lipstick kan vanwege een uitsteeksel bij het merkplaatje. Zelf vind ik deze verpakking echt altijd prachtig! De huls zelf heeft een zacht gouden kleurtje wat op de foto’s enigszins een beetje naar zilver neigt, en het plaatje met het merk erop is een iets sterkere gouden kleur. I love it! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het soms wel een beetje hannessen vind met die dop, maar aan de andere kant krijg je daar wel een plaatje voor terug.

DE KLEUR

Het kleurtje vond ik meteen al heel bijzonder! Eigenlijk gaat er voor mij bijna geen dag voorbij dat ik niet met het kleurtje Cannes van NYX naar buiten loop. Het enige ‘nadeel’ hieraan is alleen dat ik het soms een beetje beu ben dat hij zo mat is. Soms zou ik nét iets meer shine op mijn lippen willen hebben, en eigenlijk is deze lipstick daar perfect voor. Het kleurtje lijkt echt enorm op Cannes, alleen is deze een heel klein beetje bruiner. Érotique is een lipstick met een bruin/rode tint en een zachte maar warme ondertoon. Het is totaal geen knalkleur en dat vind ik persoonlijk echt ideaal voor op een normale dag!

DE KWALITEIT

De Color Riche lipstick lijn bestaat uit allerlei verschillende finishes; van sheer tot mat. Érotique is semi-matte lipstick en dat is goed te merken aan hoe lang de lipstick blijft zitten! Ondanks dat de lipstick semi-matte is, brengt hij als boter aan op mijn lippen en laat hij wel degelijk een mooie, lichte glans achter. I love it! De houdbaarheid van de lipstick is vanwege het half matte karakter dus ook heel erg goed. Hij blijft na een maaltijd prima zitten! Na een paar uurtjes is het echter wel écht tijd om hem bij te werken, maar daar neem ik genoegen mee voor een semi-matte lipstick. De lipstick is voor een semi-matte lipstick niet overdreven goed gepigmenteerd, maar wellicht ligt dat aan het feit dat Érotique een licht kleurtje is.

DE CONCLUSIE

Als je op zoek bent naar een mooi, alledaags kleurtje, zou ik je zeker aanraden om Érotique een kans te geven. Hij is gewoon verkrijgbaar bij de drogist en is daar te koop voor €14,99. Voor mij is dit kleurtje uit de Color Riche lipstick-lijn echt een hele mooie toevoeging aan mijn stash en ik heb hem sinds aankoop al diverse keren gedragen! Voor mij was het dus zeker geen miskoop!

Heb jij een lipstick uit de Color Riche lipstick-lijn van L’Oréal Paris?

Veel liefs, Romy

1 Comment

  • Reply Lotje 21 maart 2017 at 17:30

    Wat een prachtige kleur, staat je heel mooi! X

  • Leave a Reply