Max & More Liquid Lipstick + lippotlood: Deep Nude

Toen ik laatst (na maanden) de Action weer eens in wandelde, kwam ik er al snel achter dat ze weer een hoop nieuwe dingetjes hadden. Met veel nieuwsgierigheid nam ik een kijkje bij de make-up afdeling en ook daar bleef er natuurlijk weer van alles aan mijn vingers plakken. Mijn oog viel meteen op een liquid lipstick in combinatie met een lippotlood in dezelfde kleur. Als er de laatste tijd één product is waar ik echt hyped over ben, is het wel de liquid lipstick. Ik nam hem mee voor een zacht prijsje en testte hem voor jullie uit!

DE VERPAKKING

De liquid lipstick zit samen met het potlood verpakt in een dubbele verpakking. Wat ik jammer vond, is dat de verpakking niet echt opviel tussen alle andere producten van Max & More. Zoals we gewend zijn van Max & More, is ook deze liquid lipstick afgewerkt met zwarte details. Het geheel van de flacon vind ik er echt onwijs chique uitzien. Ik zou zo op het eerste geval zeker niet zeggen dat de lipstick zo goedkoop is! Ook het potlood ziet er goed uit; niet al te veel poespas, maar gewoon hoe je het zou verwachten.

DE KLEUR

Voor zover ik kon zien was de liquid lipstick te koop in vier verschillende kleurtjes. Omdat ik eerst wilde weten hoe dit product mij zou bevallen, besloot ik om er maar één mee te nemen. Ik koos voor het kleurtje Deep Nude; een kleurtje dat de lippen (zoals de naam al laat doorschemeren) hult in een diepe nudekleur. Zelf zou ik het echter niet per definitie indelen als een nude, want het is wel degelijk een heel erg intensieve kleur. Voor mij is Deep Nude meer een mauve van een nudekleur. Alsnog vond ik het al meteen een hele mooie kleur die ik in mijn hoofd al met zó onwijs veel outfits en gelegenheden zou gaan kunnen dragen! Als je mijn blog al een tijdje volgt, zal het je vast niet zijn ontgaan dat ik dol ben op kleurtjes als deze. Ik was dan ook erg benieuwd hoe de liquid lipstick op mijn lippen zou uitpakken!

DE KWALITEIT

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje sceptisch was; liquid lipsticks zijn sinds een tijdje zo ongeveer mijn favoriete lipproducten en daarom heb ik er ook al veel getest. Met als resultaat dat de ene liquid lipstick nog korreliger en droger is dan de ander. Zelfs duurdere liquid lipsticks hebben me vaak teleurgesteld achtergelaten. Super zonde!

Over teleurstelling is bij deze duo van Max & More echter totaal niet te spreken! Het begon eigenlijk al meteen bij de swatch op mijn hand; met het lippotlood trok ik super gemakkelijk een lijntje over de rug van mijn hand. Het lippotlood glijdt letterlijk als boter over mijn huid en mijn lippen! Ook mijn eerste indruk van de liquid lipstick zelf was ik meteen erg te spreken. De substantie was niet te nat, maar ook zeker niet te droog; eigenlijk heeft dit product van Max & More echt precies de goede substantie voor een liquid lipstick. Ook op mijn lippen deden allebei de producten het onwijs goed! Dat dit duo onwijs gepigmenteerd was, kon ik meteen al ontdekken. Maar dat hij ook nog eens een ideale finish heeft én lang blijft zitten, deed me stiekem toch wel heel erg verbazen.

DE CONCLUSIE

Wauw! Maar echt: wauw. Ik had oprecht niet verwacht dat deze liquid lipstick mijn make-up hartje zo van slag kon laten gaan, haha! Deep Nude is echt een prachtige kleur voor als je op zoek bent naar een redelijk zachte liquid lipstick. De kleur is niet perse heel nude, maar hij oogt wel heel lief en zacht. Naast Deep Nude is het liquid lipstick/lippotlood-duo in drie andere kleurtjes te koop, waar ik nu ook onwijs benieuwd naar ben! Voor een zachte prijs van €1,39 per stuk zou ik een kijkje bij het make-up schap van de Action zeker aanraden!

Heb jij dit product al gespot bij de Action?

Veel liefs, Romy

12 Comments

 • Reply Brittany 28 maart 2017 at 07:43

  Holy guacamoly, dit had ik zeker niet verwacht. De kleur staat je prachtig en de liquid lipstick klinkt haast perfect. Nu wil ik héél snel naar de Action toe!

 • Reply Sija 28 maart 2017 at 11:20

  Aaaah, zo moooi!! Ik heb de lipdual gekocht, maar deze wil ik nu eigenlijk ook hebben haha. Wat een geweldige kleur <3

 • Reply Chelsey 28 maart 2017 at 19:22

  Wow! Wat is ‘ie mooi zeg. De Action doet het steeds beter qua make-up. Ik ga binnenkort ook deze Deep Nude scoren, vind hem erg mooi!

 • Reply Susan 28 maart 2017 at 19:51

  Oh wow wat prachtig! Hele mooie foto’s heb je ook gemaakt.

 • Reply Anne 28 maart 2017 at 22:33

  Ik heb deze ook, en in het donkerrood, de kleuren zijn prachtig alleen merk ik wel dat hij na een uurtje of twee gaat “afbladderen”.

 • Reply Suzanne 29 maart 2017 at 07:34

  Ziet er goed uit! Had al meer positieve verhalen gehoord over deze liquid lipsticks.

 • Reply Nina Simplynspecial 29 maart 2017 at 09:05

  Wat mooi! Ik heb ‘m ook, maar nog niet geprobeerd. Benieuwd hoe hij mij bevalt. Ziet er iig heel mooi uit 🙂

 • Reply evelien 30 maart 2017 at 09:04

  Wauw wat een mooi effect heeft die! Ik vind de kleur ook echt heel pretty.
  Ik ga snel een kijkje nemen. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply sabrina 31 maart 2017 at 11:59

  Mooi zeg!! Ik heb gewoon nude, maar deze is ook super tof. Ik kijk er zeker naar de volgende keer bij de action!

 • Reply Florentine 8 april 2017 at 22:36

  Hij staat je super mooi! En wat ben je een beauty!!!!

 • Reply Manon 12 april 2017 at 12:47

  zeker WAUW!

 • Reply All About Bertina 22 april 2017 at 22:09

  Wauw hij is zo mooi! Ik probeer hem al weken te kopen maar iedere keer is hij uitverkocht. Hij staat je echt prachtig! <3

 • Leave a Reply