Maybelline New York Master Precise Curvy Eyeliner

Ik heb altijd van die periodes van eyeliner; ik kan het voor een halfjaar aan een stuk iedere dag dragen en ineens houd ik er dan weer mee op. In ieder geval vond ik het laatst tijd om mijn zwarte vriend weer uit mijn make-up kast te trekken, toen ik er ineens achter kwam dat een niet-uitgedroogde variant ver te zoeken was. Tijd voor een nieuwe dus! Ik kocht onder het mom ‘you only live once’ een variant die ik er heel gek uit vond zien, namelijk de Master Precise Curvy Eyeliner van Maybelline New York. Meer over deze eyeliner? Lees dan snel verder!

DE KLEUR

Ondanks dat ik de laatste tijd een beetje aan het afwisselen ben met verschillende kleurtjes eyeliner, heb ik gekozen voor de zwarte variant. Toen ik laatst aanwezig was bij het Smith & Cult event, bracht een make-up artist daar bruine eyeliner bij me aan en ik moet zeggen dat ik er dat ook heel erg mooi uit vond zien! Helemaal ‘gek’ met roze, blauwe en oranje eyeliner zal je me nooit gaan zien, maar het lijkt me zeker leuk om vaker af te wisselen tussen zwart, bruin en grijs.

DE VERPAKKING

Zoals ik al zei was de verpakking eigenlijk de hoofdreden dat ik zo geïntrigeerd was door deze eyeliner; en dat is niet heel gek als je het mij vraagt. De flacon is ovaalvormig en het puntje waarmee je de eyeliner aanbrengt is een soort punt van een stift. Ondanks dat alles in me zei dat deze eyeliner me waarschijnlijk niet helemaal zou gaan bevallen, móest ik hem gewoon meenemen. Al was het alleen maar om zo’n grappige variant in mijn stash te hebben liggen. Wat ben ik toch een sucker for make-up, haha! Het puntje waarmee je de eyeliner aanbrengt heeft eigenlijk een soort vorm van een oog, wat er oprecht heel lomp uitziet. Mijn eerste reactie was dan ook: ‘Hoe moet ik hier óóit een mooie wing mee aanbrengen?‘ Uiteindelijk bleek het gelukkig allemaal niet zo moeilijk als verwacht en kon ik, geheel tegen mijn verwachting in, juist heel makkelijk een wing naar mijn behoefte aanbrengen.

DE KWALITEIT

Onder de kwaliteit van een make-up product versta ik een drietal punten waar een product zich aan moet voldoen. Ten eerste de pigmentatie, of in dit geval: de intensiteit van de eyeliner. De Master Precise Curvy is een eyelinerpen en daar had ik eigenlijk nooit echt goede ervaringen mee. Veel mensen waren helemaal lyrisch over deze vorm van eyeliner, maar op een of andere manier kon ik zo’n pen altijd maar minimaal vijf keer gebruiken voordat hij helemaal was uitgedroogd. Het verbaasde me dan ook dat dat met deze pen tot op heden niet het geval is. De intensiteit wordt wel steeds minder naarmate je hem langer gebruikt, maar ik gebruik de eyeliner nu al voor ruim twee maanden en hij doet nog steeds prima zijn werk! Sowieso moet je bij een eyelinerpen niet de intensiteit verwachten die je bij een liquid liner wel hebt, maar persoonlijk vind ik een zwarte wing mooier als hij niet zo intens zwart is.

Tenslotte vind ik de houdbaarheid van een product heel erg belangrijk; je wilt namelijk dat je make-up zo lang mogelijk zo goed mogelijk blijft zitten. Bij deze eyeliner heb ik nog helemaal geen last gehad van vlekjes, wat ik oprecht al-tijd heb bij een liquid eyeliner. Een liquid eyeliner moet ik gedurende de dag altijd wel een keer bijwerken, maar bij dit product van Maybelline heb ik dat eigenlijk helemaal niet gehad. Het product zit niet muurvast op mijn oogleden, maar het is er ook niet binnen drie tellen af. Perfect in mijn situatie!

DE CONCLUSIE

Al met al ben ik heel erg blij dat ik , zonder enige research gedaan te hebben, ben uitgekomen op een eyeliner die voor mij op dit moment helemaal aan mijn wensen voldoet! Ik denk dat dit echt typisch zo’n product is dat niet heel veel mensen zouden benoemen als favoriet, maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit voor mij wel echt een van de beste eyeliners ooit is! De Master Precise Curvy is voor €6,99 te koop bij o.a. de Kruidvat, de Etos en op Bol.com. Wat mij betreft is hij voor die prijs zeker een keer het proberen waard!

.

Heb jij de Master Precise Curvy eyeliner van Maybelline al eens gebruikt? Wat is jouw favoriete eyeliner op dit moment?

Veel liefs, Romy

4 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 16 maart 2017 at 08:36

  Ik heb hetzelfde als jij, het blijft bij mij nooit zitten! Nu zijn mijn ogen niet helemaal geschikt voor eyeliner, maar het ziet er toch wel tof uit. Heel aparte verpakking ook, ook wel een eye-catcher! Malou x

 • Reply anna 16 maart 2017 at 10:17

  Wat een mooi resultaat! Trouwens, wat heb je prachtige wimpers <3

 • Reply Jamey 16 maart 2017 at 10:52

  Ziet er fijn uit, maar even iets anders. Wat heb je een mooie wimpers zeg!

  • Reply Clara 19 april 2017 at 02:51

   I agree and like it very much. We lost a lot of good employees because of the idea that everyone can be an enrrepreneut. Not everyone has this vocation. And this doesn’t make this people better or worse than others.

  Leave a Reply