Mijn nieuwe FLAVR hoesje (iPhone 7)

Het is inmiddels alweer letterlijk 5 maanden geleden dat ik jarig was, maar toen ik twee weken geleden afsprak met Suzanne kreeg ik toch nog een verjaardagscadeautje. Vanwege onze overvolle planningen hadden we elkaar als sinds december niet meer gezien en aangezien ik in januari jarig ben en Suzanne in maart, moesten de cadeautjes nog uitgewisseld worden. In één van de pakjes zat een telefoonhoesje wat ik sindsdien al om mijn telefoon heb. Ik ben er echt helemaal weg van en wil hem vandaag graag met jullie delen! Kijk je mee?

Hoesjes met een patroontje heb ik altijd onwijs leuk gevonden, maar als het puntje bij paaltje kwam, koos ik toch altijd voor een basic hoesje. Ik vond het dan ook onwijs leuk om het cadeautje uit te pakken en een hoesje te vinden met een patroontje erop! Het hoesje is doorzichtig en is helemaal versierd met ringen die ieder voor zich allemaal een soort spiegeltje vormen. Zó leuk!

Het hoesje is van een hele dunne kunststof, wat ik persoonlijk echt het meest ideaal vind voor een telefoonhoesje. Ik heb in het verleden, bij mijn iPhone 5s, wel eens geprobeerd om door het leven te gaan met een wallet case, maar dit is werkelijk echt veel te lomp voor mij. Ik heb veel liever dunne hoesjes dan dat ik een heel plakkaat in mijn broek- of jaszak heb zitten. Daarnaast vind ik het echt onwijs fijn dat het hoesje doorzichtig is. Mijn telefoonhoesje is altijd dé plek geweest waar ik buskaartjes, treinkaartjes, pasjes en andere briefjes in bewaarde zonder ze kwijt te raken en nu zie ik ze zelfs nog zitten ook! Ideaal voor een chaoot als ik!

Ik kende het merk Flavr nog niet, maar na een beetje research kwam ik uit op een hele hemel aan telefoonhoesjes! Ik kwam de leukste patroontjes, kleurtjes en de vrolijkste plaatjes afgetekend tegen een doorzichtig hoesje tegen! Ik ben op een aantal hoesjes echt helemaal verliefd geworden en het lijkt me dan ook echt super leuk om in de toekomst vaker hoesjes van dit merk aan te schaffen.

Alle hoesjes zijn van Flavr en zijn te koop van +/- €12,99 tot €16,99. Redelijk betaalbaar dus! Naast iPhone hoesjes hebben ze (voor zover ik kon zien) ook uitvoeringen voor diverse Samsung telefoons. Ik ben voor nu in ieder geval echt helemaal tevreden met mijn hoesje en heb hem eigenlijk non-stop om mijn telefoon. Dat ik gemiddeld tien keer per dag de vraag krijg of ik ‘Ja’ heb gezegd? Dat neem ik maar voor lief!

 

Kenden jullie het merk Flavr al?

Veel liefs, Romy

3 Comments

  • Reply Suzanne 14 juni 2017 at 06:39

    Leuk is ie!

  • Reply Chelsey 14 juni 2017 at 09:17

    Wat een superleuk hoesje!

  • Reply Kim 14 juni 2017 at 12:29

    Aaah wat een onwijs leuk hoesje! Die gaat op de wishlist.

  • Leave a Reply