Outfit: After school walks with my shiny boots

Goede voornemens; de term is cliché, maar toch doe ik eraan mee (en dat rijmt, hihi). Eén van mijn goede voornemens/doelen was om dit jaar vaker wandelingen te gaan maken met (of zonder) mijn hondje. Tegenover mijn huis ligt een heel groot park en dit benut ik eigenlijk echt totaal niet. Vaak heb ik het echter wel nodig om even een wandelingetje te maken, dus moet dat er dit jaar echt een beetje in gaan groeien.  In ieder geval maakte ik laatst zo’n wandelingetje en legde ik mijn outfit vast. Vandaag deel ik hem met je! Kijk je mee?

img_0998In mijn vorige outfitpost stonden de schoenen centraal en in deze outfit is dat eigenlijk ook weer zo. De studded boots zijn wat mij betreft wel echt de eyecatcher van de hele outfit. Ik kocht ze een tijdje geleden online, maar eenmaal in huis begon ik toch wel heel erg te twijfelen. Ik vind het nog erg lastig om ze te combineren zonder dat het too much wordt, maar ik denk dat het met een zwart/witte outfit als deze toch best leuk kan zijn! Wat denken jullie?

In ieder geval vond ik dit ook met uitstek de beste kans om mijn winterjas met jullie te delen! Ik had al lang op de planning staan om er een blogpostje over te schrijven, maar opschieten wilde het niet echt. Ik kocht hem in hartje zomer voor de helft van de prijs bij de H&M! Ik ben echt een enorme koukleum en het duurde ook niet lang voordat ik hem lekker kon gaan dragen! Gelukkig heb ik hem gekozen in het zwart, zodat hij bij iedere outfit goed tot zijn recht komt. Want hé, laten we zeggen dat mijn outfits niet echt heel kleurrijk zijn.

img_0960img_1036img_1019

OUTFIT DETAILS

Jas: H&M – Blouse: H&M – Zwarte klokkende rok: Zara – Zwarte laarsjes met studs: ModeMusthaves – Bag: Michael Kors – Kettinkjes: My-Jewellery

Maak jij wel eens wandelingetjes om tot rust te komen?

Veel liefs, Romy

8 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 31 januari 2017 at 08:26

  Wat een leuke look zeg! Je laarsjes vind ik heel tof. Hoe gaat het met je voorbereidingen voor geneeskunde? Ik heb 11 februari mijn eerste toets en ik vind het heel heel spannend! Vorig jaar heb ik die kennistoets in Utrecht moeten doen, dus ik weet precies wat je doormaakt. Veel succes meis! Malou x

 • Reply Sija 31 januari 2017 at 08:55

  Wat een leuke outfit! Dat blousje vind ik echt heel cute en wát een stoere boots <3 Sinds kort maak ik iedere dag een wandeling van minimaal 30 minuten, dit helpt echt om tot rust te komen, ik vind het heerlijk!

 • Reply Chelsey 31 januari 2017 at 10:07

  Leuke outfit Romy! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Als ik zo’n park dichtbij zou hebben, zou ik er elke dag wel gebruik van willen maken hihi.

 • Reply anna 31 januari 2017 at 10:37

  Wat een super mooie outfit, ik houd ook van basic kleuren! <3 Ik vind je laarsjes echt heel erg tof, gewoon lekker dragen!

 • Reply Nina Simplynspecial 31 januari 2017 at 18:29

  I like the outfit <3 Ik draag ook veel zwart hihi, hoeft helemaal niet saai te zijn hoor!

 • Reply evelien 31 januari 2017 at 19:51

  Wat een leuke outfit, love it! Ik vind wandelingetjes maken heel erg fijn, vooral om lekker tot rust te komen. <3 Ook het liefst samen met mijn hond!

  Liefs,
  Evelien

 • Reply Lydia 3 februari 2017 at 16:03

  Super leuke outfit!
  Ik moet altijd even moed verzamelen om te gaan wandelen maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het meestal wel lekker.
  Zeker als mijn hond meegaat 😉

 • Reply Florentine 6 februari 2017 at 00:28

  Leuk!! Hele gave outfit, en inderdaad je schoenen geven het echt een cool effect. Het tasje vind ik ook heel mooi; ik heb ‘m zelf ook, maar dan met gouden details 🙂
  Veel liefs, Florentine

 • Leave a Reply