Outfit: Me & my overknees

Hoi hoi! Vandaag is het eindelijk weer tijd voor een outfitpost op mijn blog! Deze hebben een hele tijd wegens verschillende redenen een beetje stil gelegen, maar laatst ben ik er dan eindelijk toch weer op uit getrokken om outfitfoto’s te gaan schieten. Zo ook de outfit die ik vandaag met jullie wil gaan delen! Kijk je mee?

img_1096Zoals de naam van dit artikel al verklapt, staat deze outfit helemaal in het teken van de overknee laarzen die ik inmiddels alweer een hele tijd geleden kocht. Ondank dat ik de al best een tijdje in mijn kast had staan, vond ik het altijd best ‘eng’ om ze te dragen. Bij iedereen vind ik ze echt prachtig staan, maar ik wist niet zo goed hoe ik ze bij mij moest vinden. Tóch denk ik dat ik ze na deze outfitpost véél vaker ga dragen! Naast dat ze ontzettend lekker warm zijn, vind ik ze ook echt heel erg leuk staan bij de ultra lange trui van de Zara (die ik in mijn geval prima als jurkje kan dragen). Nu ik erover nadenk heb ik deze trui vanwege zogenaamde ‘comfort zone-problemen’ ook nog niet gedragen. Shame on me. Ook wikkelde ik een heerlijk warme sjaal om me heen, waarin de kleurtjes van zowel de laarzen als mijn trui weer terug kwamen. Deze outfit is oprecht een van de meest comfy outfits die ik in lange tijd heb gedragen, terwijl hij er zo misschien op de eerste blik niet per definitie uitziet.

img_1084img_1110img_1078img_1051

OUTFIT DETAILS

Lange trui/jurk: Zara – Overknee boots: ModeMusthaves – Sjaal: Primark – Tas: Michael Kors – Horloge: ModeMusthaves – Ringen: Zinzi – Oorbellen: Loavies

.

Wat vind jij van overknees?

Veel liefs, Romy

5 Comments

 • Reply Susan 27 december 2016 at 08:03

  Staat je echt prachtig!

 • Reply Suzanne 27 december 2016 at 10:31

  Leuke outfit

 • Reply Nina Simplynspecial 27 december 2016 at 12:26

  Niks mis mee hoor 😉 deze outfit staat je prachtig! Maar ik snap wel wat je bedoeld, want toen ik nog zulke hoge laarzen had droeg ik ze ook bijna nooit. Vooral ook omdat ik best klein ben, en daardoor viel het een beetje uit verhouding, naar mijn idee haha.

 • Reply evelien 27 december 2016 at 12:52

  Super leuke outfit meis!
  Ik vind je overknee boots echt heel erg tof. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Lauryn 29 december 2016 at 17:43

  Ah wauw mooie foto’s, en natuurlijk ook een leuke outfit! <3

 • Leave a Reply