Photo Diary #15 | Goed nieuws, ‘klaas’ met vriendinnen vieren & zo zie ik er over 34 jaar uit?

photo-diary-9Geloof het of niet, maar afgelopen week vond ik een van de leukste weken van 2016; hij zal het nóóit redden bij onze examenreis, maar ik denk dat dat ook wel heel moeilijk wordt om te overtreffen. Afgelopen week was een week waarin ik echt zó ongelooflijk veel heb gedaan! Ik heb dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gewerkt, ik had zaterdagavond een etentje met de familie en zondag was het tijd voor ‘Klaas’. Tussendoor sportte ik ook nog een paar keer, schreef ik ontelbaar veel artikelen, kreeg ik goed nieuws vanuit Tenerife en schreef ik mezelf ook nog in voor een studie. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder!

img_9046MAANDAG

Maandag was het dan zo ver: ik kreeg een mailtje dat de inschrijving van mijn studie officieel was. Er kwam vorige week vrijdag een artikel online over de keuzestress waar ik vol in zat, maar uiteindelijk heb ik zondag de knoop doorgehakt en me ingeschreven voor geneeskunde in Utrecht. Een hele spannende stap die ik ga nemen en natuurlijk weet ik niet hoe hij zal uitpakken. Ik weet wel dat ik echt alles op alles ga zetten om de decentrale selectie door te komen en met een goed rangnummer te eindigen! Mocht dit alsnog niet lukken, dan wil ik sowieso gaan reizen. Ik heb al een paar opties open staan qua reizen, dus mocht het zo ver komen, dan horen jullie daar zonder twijfel meer over!

whatsapp-image-2016-12-12-at-13-45-12Maandag was het natuurlijk 5 december, maar dit vieren wij al best een aantal jaar niet meer thuis. Wél vieren we het altijd nog bij oma samen met mijn oom en tante, maar eigenlijk blijft het daar ook bij. Omdat we het etentje met mijn oma in het weekend hadden gepland, was 5 december dus eigenlijk gewoon een doodnormale dag voor ons. Wat ik wel echt heel bijzonder vond, was dat ik de voorspelde parelmoerlucht heb gezien. Voor een écht mooie foto was ik een beetje laat, maar gelukkig heb ik hem wel (enigszins) vast kunnen leggen. Yay!

whatsapp-image-2016-12-12-at-13-45-13DINSDAG

Ik weet niet wat ik dinsdag had, maar op een of andere manier kon ik gewoon mijn bed niet uit komen. Ik ging maandagavond met enorme hoofdpijn naar bed en dinsdagochtend had ik hier nog steeds enorm veel last van. Gelukkig heb ik me net op tijd uit bed kunnen slepen en een aantal paracetamols verder was ik ineens best vrolijk! Tijdens de ene les die ik had begon het wel weer een beetje terug te komen, dus ik was blij dat ik rond het middaguur weer thuis was. Samen met mijn moeder heb ik echt he-le-maal in een deuk gelegen om de App AgingBooth, en dan vooral over mijn foto die eruit kwam rollen. Dat gezicht! Toen ik in de trein zat naar huis begon ik me namelijk ineens helemaal af te vragen hoe ik eruit zou zien over een bepaald aantal jaar. Nou ladies: zó zie ik er dus uit in 2050. Ik wil niet héél veel zeggen, maar hopelijk zit ik dan al aan de man.

img_9076WOENSDAG

Toen ik woensdagochtend mijn appjes aan het lezen was, werd ik meteen helemaal vrolijk! Zoals jullie weten ga ik op 28 December namelijk voor een weekje naar Tenerife. Een hele goede vriendin van me zit daar voor tien maanden als stageproject en we hadden al lang het plan dat ik haar zou gaan opzoeken. Helaas deed haar baas een beetje moeilijk over vrije dagen, maar we hebben nu eindelijk te horen gekregen dat ze vier van de zeven dagen sowieso vrij is! Echt súper fijn dus! Nu kunnen we eindelijk beginnen met routes uitstippelen, een auto regelen en excursies boeken. Eindelijk!

img_9449DONDERDAG

Donderdag had ik een verkort lesrooster, wat betekende dat ik maar twee uurtjes op school zat voor twee vakken. Het scheelde in totaal (inclusief pauze) toch anderhalf uur op een normale donderdag. Oftewel: mij hoorde je verre van klagen! Toen ik thuis kwam lagen er twee pakketjes op de deurmat: één van Kiko en een van een samenwerking met Caseable. Je kan je dus wel inbeelden dat ik meteen aan de slag ging met foto’s! Het artikel van mijn Caseable hoesjes staat inmiddels al online en de reviews van Kiko komen verspreid over de aankomende maanden online!

img_9162Donderdagavond was het tijd om me nog aan wat verplichtingen te zetten; zo had ik een cursus op het werk en moest ik écht naar de sportschool. Ondanks dat ik 0.0 energie had, voelde het toch goed om uiteindelijk toch eventjes te gaan.

okokokVRIJDAG

Vrijdag ging ik samen met een vriendin naar Den Bosch, wat voor mij met de fiets een klein kwartiertje is. Toch zat het weer niet helemaal mee en hadden we het geluk dat zij de auto mee kon nemen. Daar gingen we dan! Uiteindelijk heb ik een blouse en een trui gekocht bij de Only, die binnenkort voorbij zullen komen in een outfitpost. Ook haalde ik een pakketje af bij de Pieces, omdat ik daar twee jasjes in de sale had besteld. Me likes sale.

ZATERDAG

Normaal voeg ik zaterdag en zondag altijd in één kopje, maar afgelopen weekend was zó leuk dat het gewoon twee aparte kopjes verdiend. Zoiets moet je verdienen, ja. Haha! Zaterdag had ik voor het eerst sinds een halfjaar weer eens vrij op de zaterdag; en dat was stiekem toch wel één groot feest. Ik had vrij gevraagd omdat ik die avond een diner had met mijn moeders’ kant van de familie, maar uiteindelijk deed ik overdag ook nog heel veel. Zo zette ik eerst de kerstboom op, om vervolgens – heel random, net als de vorige keer – naar de kapper te fietsen om er een heel stuk af te laten knippen. Ik vind lang haar heel mooi, maar op een gegeven moment begint het altijd zó vies bij mij te voelen.

whatsapp-image-2016-12-12-at-13-45-10Toen ik eenmaal thuis was, moest ik nog snel een gedicht in elkaar zetten maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen! Dichten gaat me eigenlijk altijd best makkelijk af, maar ik moet wel altijd een goed begin hebben. We gingen uiteten bij een tapasrestaurant en ik heb heerlijk gegeten! Alleen de falafel viel heel erg tegen, maar ik moest het van mezelf gewoon proberen, haha! Toen ik eenmaal thuis was, moest ik alweer snel door naar een vriendin; we zouden namelijk een avondje uit gaan. Als ik deze dag teruglees, is hij echt van begin tot einde helemaal volgepland, maar ik heb niet het gevoel dat het teveel is geweest. Gelukkig maar!

whatsapp-image-2016-12-12-at-13-45-100ZONDAG

Ieder jaar doe ik samen met een groep vriendinnen surprise, wat we bekroond hebben tot ‘Klaas’. Het is nooit echt duidelijk geweest of het nou Sinterklaas of Kerstmis was wat we vierden, dus hebben we het maar onze eigen naam gegeven. In ieder geval stond er een gezellige avond op het programma waar ik nog het een en ander voor moest doen. Zo maakte ik een soort Vietnamese loempia’s (die goed in de smaak waren gevallen) en moest ik al mijn cadeautjes nog inpakken en het gedicht de finishing touch geven. Uiteindelijk heb ik er een hele gezellige avond aan overgehouden en heel veel plezier gehad.

Ook voor aankomende week heb ik een aantal hele leuke dingen op de planning staan en ik kan dan ook niet wachten op de volgende Photo Diary. Ik weet niet waarom ineens, maar ik kan de laatste tijd steeds meer uitkijken naar kleine leuke dingen. Dingen zoals een middagje naar de stad, daar kan ik me echt helemaal op verheugen. Alleen maar goed, toch?

Happy new week!

Veel liefs, Romy

4 Comments

 • Reply Suzanne 13 december 2016 at 08:12

  Oh romy! Wat wordt je toch een grijs vrouwtje! Haha leuk om te lezen

  • Reply Romy 13 december 2016 at 11:56

   Hahaha, wat een plaatje he! Ik denk alleen wel dat ik me een beetje moet schamen als ik er zo al op mijn 52e uitzie!

 • Reply Lisa 13 december 2016 at 12:02

  Ziet er naar uit dat je een leuke en gezellige week hebt gehad! En wat tof dat je naar Tenerife gaat! Het is echt een prachtige eiland en het weer is daar ook geweldig, vergeleken hier dan :). Wat ook heel tof is is een jeep tour, dan kom je de mooiste plekjes tegen!

  • Reply Trisha 19 april 2017 at 07:02

   That’s not just the best anresw. It’s the bestest answer!

  Leave a Reply