Photo Diary #16 | Een weekend alleen thuis, hectische dagen rondom kerst & outfitfoto’s schieten?

photo-diary-10Afgelopen week was me weer een weekje! Ik sportte drie avonden, moest hier en daar werken en deed alvast wat inkopen voor Kerstmis. Ondanks dat ik Kerstmis echt zonder twijfel tot het favoriete jaarlijkse evenement kan rekenen, word ik ook wel een beetje gek van de drukte rondom de feestdagen. Overal waar je kijkt zijn mensen boodschappen aan het inslaan en met kerstbomen rond aan het karren; en ik ben er zonder twijfel één van. Benieuwd wat ik allemaal meemaakte afgelopen week? Lees dan snel verder!

 

img_9902MAANDAG

Maandag 12 December stond voor mij al lang in mijn agenda. De nieuwe dienstregeling van NS ging in, waardoor ik voor mijn gevoel echt een uur eerder op moest staan, terwijl het eigenlijk maar tien minuten waren. Maar oh, wat zijn die tien minuten eerder onwijs naar op een maandagochtend! Ik ben trouwens ook de enige op de hele wereld die niet vooruit gaat door de nieuwe dienstregeling, maar juist benadeeld wordt. Ik heb de trein vijf minuten eerder om vervolgens vijf minuten later aan te komen, omdat ik een kleine 20 (!!!) minuten stil sta op Den Bosch Centraal. So sad, haha!

img_9873Maar goed, ik moet zeggen dat het opstaan me deze maandag niet heel zwaar viel; ik denk vooral omdat ik met het idee leefde dat dit de laatste maandag van 2016 was dat ik door deze zure appel heen moest bijten. De hele dag was ik wel echt onwijs moe, dus heb ik me naast mijn eerste uur een beetje gedeisd gehouden. Ik maakte een aantal foto’s voor mijn blog en maakte een realistische planning (die had ik namelijk dringend nodig) voor mijn artikelen van aankomende maand(en). In de avond pakte ik nog even de sportschool mee, waarna ik echt heel vroeg helemaal opgebrand in bed belandde.

whatsapp-image-2016-12-18-at-21-12-16DINSDAG

Dinsdag besloot ik dat het tijd werd om mijn kamer eens een beetje in kerstsferen te brengen. Meestal heb ik een klein kerstboompje op mijn kamer, maar ik had dit jaar écht geen zin om hem op te zetten, dus besloot ik laatst om bij de Action een heel klein zilveren kerstboompje te kopen. Deze heb ik naast een glaasje met rode besjes en een stolp met daarin lichtjes, op een kastje in mijn kamer staan. Zo heb ik tóch een beetje de gezelligheid van kerstmis in mijn kamer!

whatsapp-image-2016-12-18-at-21-12-29WOENSDAG

Woensdag – de dag van de chaos. Maar dan ook echt met stipt! Zoals jullie je misschien nog kunnen herinneren, heeft mijn moeder een aantal maanden terug niet goed in haar vel gezeten en de bijwerkingen hiervan zijn dat ze onder andere heel vergeetachtig is. Guess what? Ze had me een halfuur te laat wakker gemaakt, waardoor ik echt méga erg moest haasten! Gelukkig had ik het allemaal (maar net) gehaald, maar ik heb nu wel weer ondervonden dat ik echt niet kan presteren onder druk! Toen ik die avond moest werken, werd deze druk alleen nog maar opgevoerd; de afdeling moest er namelijk spik en span uitzien. En dat betekende heel hard werken om de hele checklist af te werken!

img_1452DONDERDAG

Eigenlijk is mijn hele leven donderdag altijd al een beetje de dag waar ik tegenop kijk; vroeger altijd omdat we op donderdag moesten gymmen, op de middelbare school omdat ik letterlijk een volle dag op school zat, op mijn vorige werk omdat ik op donderdag altijd met de hoofdcaissière moest afsluiten (die ik destijds niet heel erg kon waarderen) en nu omdat donderdag ook weer mijn langste dag is. Ik heb dan in principe drie uur achter elkaar les, met een pauze van een halfuur ingesloten. Ik weet dat dit alsnog als een hemel klinkt voor menig medemens, maar het is echt heftig om zo lang vakken te volgen als je dat niet meer echt gewend bent. Maar goed; ik heb het weer overleefd!

img_9558Ook donderdag ging ik naar de sportschool samen met een vriendin. Ik weet niet of jullie het doorhebben, maar de laatste tijd kan ik echt zeggen dat ik het leuk vind om te sporten! Het was eigenlijk altijd een beetje een drempel die ik over moest, maar nu kan ik er echt naar uitkijken om naar de sportschool te gaan. Oh! En natuurlijk ook echt fijn om resultaten te zien en te merken!

img_9807VRIJDAG

Vrijdag was een echte luierdag voor mij! Ik werd vrij vroeg wakker maar heb heel de ochtend een nieuwe serie gekeken, genaamd Frequency. Een hele leuke serie die sinds kort op Netflix staat. Toen ik eenmaal de zin kon vinden om mijn bedje te verlaten, hielp ik mijn ouders mee met het pakken van hun koffers. Ze gingen namelijk voor een lang weekend naar Düsseldorf om te kerstshoppen. Ze lieten die middag een jaloerse dochter achter, maar aan de andere kant vond ik het ook wel heerlijk om een keer een weekendje alleen te zijn.

img_9589

ZATERDAG EN ZONDAG

Ondanks dat ik alleen thuis was, stond er een best druk weekend op de planning. Zaterdag was ik al vroeg wakker om dingetjes in en om ons huis te doen en om een heel eind met mijn hond te wandelen. Wat zeker een van mijn goede voornemens gaat worden, is vaker wandelen met mijn hondje. Ik probeer iedere dag te gaan wandelen, maar ik moet eigenlijk echt iedere dag een lange wandeling gaan maken. Voor beide partijen veel beter! Na deze ochtendwandeling maakte ik nog een aantal foto’s voor mijn blog en toen was het al vrij snel weer tijd om te gaan werken.

img_1092Zondagochtend stond ik ‘vroeg’ op met een reden: ik had namelijk met Suzanne afgesproken om outfitfoto’s te gaan schieten. Dit doen we eigenlijk al bijna anderhalf jaar eens in de zoveel tijd en nu was het vanwege alle drukte alweer een hele tijd geleden. Gelukkig heb ik weer een aantal hele leuke outfits op de foto kunnen zetten en daarnaast was het ook mega fijn om even bij te kletsen! We hebben ook binnen foto’s gemaakt met mijn lampen (die ik hiervoor eigenlijk nog nooit echt heb gebruikt voor foto’s – oeps) en die gebruikte ik gisteravond nog even om mijn kerstlook van dit jaar vast te leggen. Dit artikel komt aanstaande zaterdag als extra artikel online!

Happy new week!

Veel liefs, Romy

3 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 19 december 2016 at 12:55

  Wat een leuke week! Ik kijk altijd enorm op tegen maandag, dan moet ik werken en is het saai haha! Mooie foto’s heb je weer gemaakt. Malou x

 • Reply evelien 19 december 2016 at 16:35

  Wat een leuke week weer meis! Leuk dat je outfit foto’s heb geschoten, is altijd gezellig en gelijk even bijkletsen. 🙂
  En de poster is zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Silkeblogs 19 december 2016 at 19:00

  Prachtige foto’s!

 • Leave a Reply