Photo Diary #4 | Review madness, Kerstkoekjes in September & Ideetjes opdoen in Nijmegen?

photo-diary-2Ik weet niet of ik er heel trots op moet zijn, maar afgelopen week heb ik al iets minder aandacht aan school besteed en iets meer aan mijn vrije tijd. Natuurlijk kan ik dit niet zijn vrije loop laten gaan omdat ik anders binnen no-time weer eindig zoals vorig jaar. Dat ik mijn weekend van deze week dus op zal moeten offeren om bij te werken, is zo goed als zeker. Helemaal omdat ik aankomende woensdag met een vriendin naar Praag ga voor twee dagen! Om me hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, heb ik afgelopen week heel veel producten op de foto gezet waarvan de bijbehorende artikelen naar verwachting dus aankomende week online zouden komen. Het zal een beetje passen en meten zijn, maar hopelijk krijg ik het voor elkaar om aankomende week veel bij te werken. Maar goed, nu eerst de afgelopen week!

Wat ik afgelopen week wel echt heb gemerkt, is dat ik me meer op mijn plekje begin te voelen op mijn nieuwe school. Natuurlijk blijf ik hier maar voor nagenoeg een jaar (fun fact: ik heb 17 Mei al zo goed als zomervakantie, dat is namelijk de datum van mijn laatste examen.. Bizar!), maar toch is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk om je comfortabel te voelen op een plek waar je zo’n 17 uur per week doorbrengt. De maandag is en blijft nog een dingetje voor me, maar gelukkig kon ik een kwartier eerder naar huis toe waardoor ik een trein eerder kon nemen. Ook wel eens lekker!

whatsapp-image-2016-09-25-at-18-47-127Het liedje dat ik deze week tijdens mijn tussenuren heb ontdekt, is een nieuw liedje van Zara Larsson; Ain’t My Fault, heet ‘ie. Toen ik zag dat Zara weer in de hitlijsten stond, werd ik meteen super enthousiast. Ik vind haar echt een onwijs goede zangeres en ze heeft ook nog eens hele catchy liedjes! Dit liedje is een beetje andere koek dan haar andere liedjes, maar alsnog vind ik het echt een heel erg leuk liedje. Zeker de meest gedraaide van deze week!

whatsapp-image-2016-09-25-at-128-40-57Ik was ongeveer om half zes thuis en om half zeven werd ik alweer richting het ziekenhuis gereden; het was namelijk hoog tijd om op bezoek te gaan bij mijn moeder! Het weekend had ik hier namelijk geen tijd voor gehad, dus had ik haar al ruim twee dagen niet gezien. Vandaar dat het maandagavond hoog tijd was voor een ouderwetse spiegelselfie in de badkamer die grenst aan mijn moeders kamer. Heerlijk dit. Mooie lichtinval ook, haha! Toen ik thuis kwam van het ziekenhuis, besloot ik na zo’n jaar twijfelen uiteindelijk om lid the worden van Netflix en binnen twee dagen heb ik al een heel seizoen gekeken van How To Get Away With Murder. Echt een aanrader, alleen jammer dat er reeds nog maar één seizoen van de serie op staat terwijl er al wel een seizoen 2 beschikbaar is. Hebben jullie nog aanraders voor leuke series? Let me know!

img_7161Dinsdag kwam ik thuis en was ik meteen helemaal opgevrolijkt: er lag namelijk een pakketje van MAC op de trap die de pakketjesmeneer had afgegeven toen ik op school zat. Ik had een bestelling geplaatst van twee lipsticks die (als het goed is..) nieuw zijn in het standaard assortiment. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik in de meivakantie ook twee MAC lipsticks had besteld en ik die toen oprecht 2 maanden onaangeraakt had moeten laten liggen voordat ik de tijd had om ze te swatchen. Dat zou me niet nog een keer gebeuren, dus ik ging meteen aan de slag met foto’s! Lipsticks blijf ik echt een van de leukste producten vinden om productreviews over te schrijven.

img_7354

Woensdag ging ik na mijn één uurtje les even langs dorp om een aantal dingetjes te halen, waarbij mijn oog viel op een nieuwe foundation van Catrice: de HD Liquid High Coverage foundation. Deze zat samen verpakt met de High Coverage concealer die ik inmiddels alweer een tijdje gebruik, dus waarschijnlijk horen deze twee producten bij elkaar. Het maakte me in ieder geval erg benieuwd, dus besloot ik om het duo mee te nemen. Mijn foundation was immers toch bijna op, dus een nieuwe kopen kon geen kwaad. Meteen bij thuiskomst ben ik aan het fotograferen geslagen en heb ik naast deze foundation meteen vijf andere producten op de foto gezet. Met swatch en al!

whatsapp-image-2016-029-25-at-18-40-59 Donderdag keek ik mijn vader even heel lief aan en aan het einde van het liedje had ik het voor elkaar dat ik de auto mee naar school mocht nemen. Donderdag is niet mijn kortste dag en daarom was het wel een dingetje, maar gelukkig maakte hij er geen probleem van en kon ik heerlijk cruisend naar school toe. Yay! Natuurlijk hoorde daar een veel te blije auto-selfie bij!

whatsapp-image-2016-09-07-at-23-49-23 Toen ik donderdag thuis kwam van school en ik tevreden thuis kwam, ik had immers al weekend, schrok ik me eenmaal op mijn kamer echt helemaal dood! De laatste tijd komen er ontzettend veel straaljagers en andere grote vliegtuigen voorbij gevlogen en ook nu waren het ruim zeven vliegtuigen die in vijf minuten tijd over ons huis gevlogen kwamen. Weet iemand of er misschien eens in de zoveel tijd trainingen zijn? Daar leek het namelijk wel op. In ieder geval vond ik het stiekem best knap dat ik er een op deze manier wist vast te leggen!

whatsapp-image-2016-09-25-at-18-39-57

Vrijdag was ik bijna de hele dag alleen thuis, dus besloot ik om het huishouden weer een beetje recht te trekken. Ik merk namelijk dat het best heftig is om naast school ook nog eens alles aan het huishouden te moeten doen. Zo maakte ik de benedenverdieping van het huis schoon, ruimde ik de vaatwasser uit (en uiteindelijk ook weer in), streek ik enorme mand vol met was weg en ook maakte ik tijd vrij om de kelder uit te zoeken. We hadden namelijk zoveel etenswaren liggen die over de datum waren. Zo zonde! Gelukkig kwam ik een zak met een soort kerstkoekjes tegen die nog net een maand goed waren. Geloof me: één hap van dit koekje en je waant je meteen in December!

whatsapp-image-2016-09-25-at-18-39-05

Toen ik klaar was met alles opruimen, ging ik even naar de Action en naar het dorp om wat dingetjes te kopen voor in onze serre. Oftewel: technisch gezien kocht ik ze voor mijn moeder. De laatste tijd kom ik er namelijk steeds meer achter hoe blij je mensen kan maken met ‘kleine’ gebaren. Immers had ik net mijn salaris gekregen, dus vond ik het geen probleem om een klein gedeelte daarvan te gebruiken om mijn moeder te verblijden met wat nieuwe spulletjes. En natuurlijk hoort een bosje roze (!) roosjes daar ook bij. She loved them! And I loved the view of her loving them!

whatsapp-image-2116-09-25-at-18-39-54 whatsapp-image-3016-09-25-at-18-39-55

Zondag sloot ik de week af in Nijmegen, samen met Suus! Ik wil hier nog niet teveel over verklappen, omdat ik er het liefst een plog over wil schrijven die aankomende week online zal komen. Het was in ieder geval erg fijn om haar na zo’n relatief lange tijd weer te zien en we hebben dan ook goed bijgekletst en veel nieuwe ideeën opgedaan voor artikelen. En stiekem ben ik ook een beetje verliefd geworden op Nijmegen; wat een leuk centrum heeft die stad! Ik was er nog nooit geweest maar het is zonder twijfel een stad waar ik nog eens heen wil om te gaan shoppen. Loved it!

whatsapp-image-2016-09-25-at-18-39-53

Happy new week!

Veel liefs, Romy

3 Comments

 • Reply Suzanne 26 september 2016 at 07:22

  Leuke week. Ben benieuwd naar de plog!

 • Reply Nina Simplynspecial 26 september 2016 at 10:30

  Hoe gaat het met je moeder? Trek je het thuis een beetje? Vind het super knap wat je allemaal doet. Hopelijk zijn jullie snel weer herendigd! Benieuwd naar de plog, ik wens je een fijne nieuwe week toe!

 • Reply Rebecca 26 september 2016 at 17:59

  Wat een heerlijke foto’s!
  Dat moet wel moeilijk zijn om je moeder twee dagen niet te kunnen opzoeken. Gelukkig had je er maandag wel tijd voor!
  Fijn ook dat je je beter op je plek voelt nu op je school.

 • Leave a Reply