‘Romy’ ketting van Names4Ever

Persoonlijke sieraden zijn altijd iets geweest wat ik echt enorm heb kunnen waarderen! Toen ik een tijdje geleden werd benaderd door de webshop Names4Ever met de vraag of ik het leuk zou vinden om een kettinkje met mijn naam erop te ontvangen, hoefde ik dan ook geen twee keer te denken. Een aantal weken later kwam het pakketje door de brievenbus rollen en sindsdien heb ik het kettinkje echt onwijs vaak (met onwijs veel trots ook) gedragen. Afijn, het leek me in ieder geval heel tof om hem vandaag met jullie te delen aangezien het een van mijn vaste sieraden is geweest de afgelopen tijd. Kijk je mee?

De webshop Names4Ever staat helemaal in het teken van sieraden met namen en andere persoonlijke tekens. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto op een bedeltje (van een ketting of armband) te laten zetten, echt heel erg bijzonder! Zelf ben ik heel erg van de minimalistische sieraden en zou ik nooit echt hele grote sieraden willen dragen. Je snapt dan ook wel dat ik geen twee keer hoefde te denken toen ik de minimalistische ronde ‘bar’ ketting tegen kwam. Het is natuurlijk mogelijk om allerlei kleine teksten in de zilveren bar te laten graveren (het maximum aantal tekens is 20), maar ik koos uiteindelijk toch voor mijn naam!

Bij mijn geboorte heb ik van mijn opa en oma een gouden armbandje gekregen met daarin mijn naam en geboortedatum gegraveerd. Helaas werd dat armbandje al snel te klein en kreeg ik een nieuwe. Deze heb ik tot de middelbare school iedere dag in mijn leven gedragen, tot het moment dat ik hem uit moest doen bij gym en hij naar verwachting is gestolen. Nog steeds baal ik er iedere dag echt onwijs erg van omdat dat echt het enige ding is wat ik heel mijn jeugd bij me heb gedragen en wat ik na al die jaren nog steeds heel mooi en bijzonder vond. Gelukkig heb ik nu een kettinkje dat de rol van het armbandje een beetje overneemt.

Het zilveren naamplaatje heeft een afmeting van circa 45 millimeter bij 3 millimeter en heeft dus een lichte ronding. Het mooie aan dit kettinkje vind ik dat de tekst in het midden staat. Bij alle rechte naamplaatjes zou de naam in de hoek komen te staan en persoonlijk vind ik dat iets minder mooi. Het zilveren naamplaatje wordt geleverd inclusief een 42 centimeter lange zilveren jasseron ketting. Bij het bestellen had je ook nog de optie om te kiezen uit twee verschillende lettertypes: Typewriter en Script. Script vond ik persoonlijk het vrouwelijkst en het mooiste staan bij de stijl van het kettinkje en uiteindelijk ben ik ook echt blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Het kettinkje is dus te koop op de website van Names4Ever voor een prijs van €32,95. Het duurde wel enige tijd voor het kettinkje binnen was, maar dat is natuurlijk logisch als het gegraveerd moet worden. Ook wil ik nog even melden dat het kettinkje binnenkomt in een heel schattig zuurstokroze doosje met een strik er omheen; super leuk om cadeau te geven dus! Ik heb het kettinkje sinds ik hem ontvangen echt heel erg vaak gedragen en aangezien hij ook leuk is om met andere kettinkjes en chokers te combineren, past hij vrijwel overal bij.

Heb jij een sieraad met jouw naam of een initiaal?

Veel liefs, Romy

1 Comment

  • Reply Lieke van Veen 19 juni 2017 at 17:21

    Wat een mooie foto’s en wat een prachtige ketting! Ik heb zelf alleen een ketting met een hartje waar ik de datum in gegraveerd heb staan waarop mijn vriend en ik bij elkaar zijn gekomen.

  • Leave a Reply