Romy X Caseable

img_9448Zoals jullie in de Photo Diary van een aantal weekjes terug hebben kunnen lezen, heb ik sinds kort een iPad Mini. Ook kocht ik een maandje geleden een nieuwe telefoon omdat ik niet meer in het systeem van de oude kon komen. Oftewel: ik heb er voor de komende tijd weer genoeg elektronische snufjes bij. Maar zoals ik in allebei de artikelen vertelde, had ik nog geen goede hoesjes voor deze producten. En dát is nou net het punt waar Caseable om de hoek kwam kijken. Ik mocht twee hoesjes uitzoeken waarvan ik er één zelf heb ontworpen, en waarvan de ander een vast design is. Hoe tof? In ieder geval leek het me erg leuk om deze nieuwe hoesjes vandaag met jullie te delen! Lees je gezellig mee?

img_9446OVER CASEABLE

Caseable produceert handgemaakte en persoonlijk hoesjes voor je smartphone, laptop, Macbook, tablet, iPad, e-Reader en Kindle. Wat me al meteen opviel, is dat je echt de keus hebt uit onwijs veel uitvoeringen. Deze site focust zich niet, zoals de meeste vergelijkbare sites, alleen op Apple en Samsung, maar je kan er ook je eigen Huawei en Nokia hoesjes maken. Super handig! Alle producten van Caseable worden gemaakt in Berlijn omdat het team van Caseable een gemeenschap willen steunen die voor hen als thuis voelt. Ieder product is dan ook handgemaakt, dus je product wordt echt pas geproduceerd als je het besteld hebt. Geen massaproductie, maar juist een heel ‘intiem’ met de klant. Caseable zegt hier zelf over: ‘Door deze benadering kunnen wij je garanderen dat ieder product specifiek wordt ontwikkeld met jou in onze gedachten.’

img_9392

IPHONE 7 CASE

Ik had in het begin al het besluit genomen dat ik één hoesje zelf wilde ontwerpen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een marble design, simpelweg omdat ik deze echt prachtig vond! Toen ik deze eenmaal had ontworpen vond ik vrijwel meteen daarna een hoesje met zwarte marble. Nu heb ik dus een zwart én een wit marble hoesje. Echt super fijn om zo nu en dan eens om te wisselen! Ik was in het begin nog even aan het twijfelen om er in plaats van een marble patroontje een zelfgemaakte foto op te laten drukken, maar voor nu ben ik blij dat ik voor de marble variant ben gegaan.

img_9375Wat me meteen al opviel, was dat het hoesje echt heel egaal geprint is! Vaak zie je toch wat pixels, maar dat is bij dit hoesje serieus totaal niet het geval. Verder is het hoesje niet glad, maar heeft het een beetje een structuur. Dit zorgt ervoor dat hij niet zo snel uit je handen glijdt. Zeker een groot verschil met mijn zwarte marble hoesje! Een ander heel groot voordeel vind ik dat er in het hoesje een lapje stof zit. Op die manier beschadigt de achterkant van je telefoon niet door eventuele wrijving van het hoesje. Vaak is dit bij mij toch wel degelijk het geval!

Leuk feitje: Dit hoesje van Caseable is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Je draagt met dit hoesje dus ook nog eens bij aan een kleinere ecologische footprint van het bedrijf Caseable.

img_9441Het zelf ontworpen iPhone 7 hoesje had een prijs van €24,90. Naast de standaard hardcase is er ook keuze uit een flip case (€29,90) waar je al je pasjes ook nog eens in kwijt kan en een smartphone tasje (€27,90).

img_9401IPAD MINI RETINA (2) CASE

Voor de iPad hoes leek het me dus het leukst om te kiezen uit één van de vele designs die er op Caseable te vinden zijn. Na heel erg lang twijfelen ben ik uiteindelijk gegaan voor een hoes met blauwgroene palmbladen, met de naam Tropical Blue. Het leuke aan de designs vind ik dat ze allemaal zijn gemaakt door vrijwel allemaal verschillende artiesten met verschillende stijlen. Zo was dit vrolijke design ontworpen door Mark Ashkenazi!

img_9398De iPad hoes is, net zoals het iPhone hoesje, echt gemaakt van een super fijn materiaal! De voor- en achterkant van de hoes zijn gemaakt van hetzelfde soort stofje, wat onwijs fijn in de hand ligt. Net zoals bij het iPhone hoesje zorgt dit ervoor dat de iPad niet makkelijk uit je handen valt – wat zo nu en dan namelijk best eens wil gebeuren met zo’n kluns als ik. Verder vind ik het printje echt super tof! De kleurtjes komen mooi over en het zorgt echt voor een heel gezellig geheel. Love it!

img_9438De iPad Mini Retina case is te koop voor een prijs van €34,90! Ook heb je voor de iPad de mogelijkheid om zelf een hoes te ontwerpen, maar omdat ik er al een ontworpen had, leek het me het leukst om een hoes uit te kiezen uit de al bestaande designs. Goede keus, als je het mij vraagt!

Heb jij al eens van Caseable gehoord? Wat vind je van mijn hoesjes?

Veel liefs, Romy

5 Comments

 • Reply Suzanne 9 december 2016 at 09:17

  Leuke cases

 • Reply evelien 9 december 2016 at 17:01

  Ah wat zijn ze super tof! Ik vind leuke hoesjes altijd heel erg belangrijk <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Veerle 9 december 2016 at 22:25

  Aah de iPadcase is echt heel leuk! Die ander ook hoor haha:)

 • Reply Malou | Blonde Blossom 10 december 2016 at 09:14

  Ik vind zulke hoesjes echt superleuk, ook gaaf dat je ze zelf mag bedrukken! Malou x

 • Reply Charel 10 december 2016 at 13:05

  Prachtig die marble print!

 • Leave a Reply