Over mijn blog

Nog steeds vind ik het een beetje raar om te zeggen: ‘Ik ben een blogger,’ iets wat ik al ontzettend lang wilde maar simpelweg nooit durfde. Het idee voor een eigen blog had ik al een aantal jaar, maar er waren steeds blokkades die ik mezelf oplegde om het niet te doen. Toch heb ik in zomer ’15 de stap gezet om een domein te kopen en sindsdien is Rose amère een feit.

Het heeft erg lang geduurd voordat mijn blog eindelijk een naam had, maar na lang brainstormen ging op 15 juli 2015 mijn eerst eigen website (als ik die verpeste webpagina uit de brugklas niet mee hoef te tellen) online, onder de naam Rose amère. Ik krijg vaak de vraag waar mijn naam eigenlijk op slaat. Iedere naam heeft een betekenis en mijn naam, Romy, betekent bittere roos (in het Frans: rose amère). Ik heb specifiek een naam gekozen die mij omvat als persoon; ik schrijf niet over één ding, maar over alles dat ik leuk vind en waarin ik geïnteresseerd ben. Rose amère is mijn eigen, persoonlijke blog waar ik schrijf over de dingen waarmee ik me bezighoud. Dingen die mij vormen tot hoe ik ben, of dingen die ik vorm tot hoe ze zijn. Ik heb een enorme passie voor mode en ik houd er dan ook heel erg van om deze liefde met anderen te delen. Naast mode zijn beauty, lifestyle, mindstyle, food en reizen enkele onderwerpen die je regelmatig op mijn blog voorbij zult zien komen.

Mijn voornaamste doel is om plezier te maken met mijn blog; mezelf zijn en mijn dromen najagen, dat is waar ik naar streef. Ik blog om mezelf te uiten en – misschien de belangrijkste drijvende kracht achter mijn blog – ik doe het met liefde.

Op Rose amère kan je iedere werkdag om 8:00 een nieuw feelgood-artikel vinden! De ene keer een artikel over fashion, de andere keer een review. Of misschien wel een persoonlijk artikel!

Wanneer je tips hebt voor mijn blog; mijn manier van schrijven, van foto’s maken of bijvoorbeeld over mijn lay-out, mag je me dit natuurlijk altijd laten weten – graag zelfs. Ook sta ik altijd open voor vragen en vind ik het geweldig om nieuwe mensen, producten en diensten te leren kennen. Wees vooral niet te bang om me te benaderen; ik bijt niet (iets minder cliché mag wel, Rooms).  Dit kan door me een mail te sturen naar info@roseamere.nl , of me een bericht te sturen via mijn social media.