Sephora Rouge Cream Lipstick: Warm toffee

Ik schoot de foto’s van deze lipstick al zo’n halfjaar (!!!) geleden, maar een review erover is nooit online gekomen. Zonde, want het is echt een van mijn meest geliefde lipsticks! Inmiddels is hij al bij lange na niet meer zo intact als hij op deze foto is, maar alsnog vond ik het leuk om hem met jullie te delen. Ik kan nu in ieder geval zeggen dat ik hem écht heel fijn vind, haha! Vandaag dus een review over deze lipstick van Sephora, die een vriendin van me als cadeau meenam uit Frankrijk. Lees je gezellig mee?

img_4380

DE KLEUR

Toen ze vroeg wat voor kleurtje ik wilde hebben, was ik daar al vrij snel heel zeker over: een ‘my lips but better’! Als je in mijn lipstick stash kijkt, zie je oprecht bijna alleen maar roze/bruin tinten, dus eentje van Sephora kon er ook nog wel bij. Sephora is een hele tijd ook in Nederland verkrijgbaar geweest bij o.a. de V&D, maar toen was ik nog niet echt into make-up. Maar goed, de kleur! Ze nam namelijk het kleurtje Warm Toffee voor me mee; zoals de naam al zegt een warme toffee-kleur. Ik zou deze kleur denk ik in kunnen delen onder de mauves. Oftewel: precies een kleur in mijn straatje! Ik vind de kleur onwijs fijn om te dragen in het dagelijkse leven, omdat hij net iets donkerder is dan mijn lippen maar wel zorgt voor een ander effect. Het laat je er in één oogopslag toch een stuk opgewekter uitzien; alsof je nét wat meer moeite doet.

img_4392 DE VERPAKKING

De verpakking is onwijs strak, zoals we het van Sephora gewend zijn. Vrijwel alle producten hebben een zwarte flacon met in witte letters de naam van het merk en daar is ook deze Rouge Cream Lipstick geen uitzondering op. Zelf vind ik dit er echt prachtig uitzien omdat ik heel erg van de strakke designs houd. De lipsticks van Sephora zijn gemakkelijk de herkennen aan de vorm; ze hebben namelijk allemaal een licht zandloperfiguur. Dit zorgt toch voor nét wat meer definitie in de lipstick en maakt het echt een uitzondering op alle andere zwarte flacons die er te koop zijn. I love it!

img_4393

DE KWALITEIT

Over de kwaliteit van dit product was ik meteen heel erg te spreken! Eigenlijk is alleen de houdbaarheid van de lipstick een dingetje; omdat het een cream lipstick is, veeg je hem namelijk best gemakkelijk van je lippen af. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant kan je ook niet veel meer verwachten van een lipstick met zo’n finish. Zelf vind ik cream lipsticks echter het fijnste in gebruik, omdat ze je lippen er ‘gezonder’ uit laten zien dan matte lipsticks. Of nou ja, dat gevoel heb ik altijd. Van mij hoeft een lipstick niet helemaal mat te zijn, ik vind het namelijk vaak mooier als er iets van een glinstering te zien is op de lippen. De pigmentatie is wel echt top van deze lipstick! Bovenstaande swatch laat zien hoe gepigmenteerd de lipstick is na slechts één keer swipen. Wauwie!

img_4353

CONCLUSIE

Al met al vind ik dit echt een van de fijnste lipsticks om in het alledaagse leven te gebruiken! Ik combineer hem graag wanneer ik eens kies om een wing te maken, omdat het zo een heel speels effect geeft. De aandacht gaat dan niet perse uit naar mijn lippen, maar het benadrukt de wing waardoor het echt een geheel wordt. Voor een prijsje van $12,50 (shame on me dat ik de prijs heb opgezocht – maar natuurlijk álles voor de review!) vind ik deze lipstick zonder de twijfel de moeite waard! Het is echt onwijs zonde dat Sephora niet meer in Nederland te verkrijgen is, anders was ik hierdoor namelijk echt spontaan Sephora lipsticks door gaan sparen, haha! Naar mijn mening doet Sephora echt niet onder voor een duurder merk zoals MAC, in ieder geval niet met deze lipstick.

Heb jij producten van Sephora?

Veel liefs, Romy

6 Comments

 • Reply Susan 5 januari 2017 at 08:48

  Super mooi kleurtje!

 • Reply evelien 5 januari 2017 at 09:48

  Wat een super mooie lipstick! Ik vind de kleur echt pretty.
  En wat een mooie foto’s meis!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Suzanne 5 januari 2017 at 11:59

  Mooie kleurtje. Lipsticks van Sephora zijn echt heel fijn.

 • Reply Rachel 5 januari 2017 at 12:38

  wauw de kleur is inderdaad echt schitterend!

 • Reply Silkeblogs 5 januari 2017 at 13:33

  Wat een prachtexemplaar!

 • Reply Florentine 6 februari 2017 at 00:31

  Wauw ik vind deze echt heel erg mooi!! Echt zo’n perfecte ‘my lips but better’ kleur 🙂

 • Leave a Reply