Small Luxury inspirational poster

img_9807Zoals jullie weten ben ik echt dól op quotes! Ik kan oprecht uren op WeHeartIt of Pinterest zitten om allemaal inspiratie op te doen voor quotes en zo nu en dan kom ik hele leuke tegen die ik dan op Instagram plaats of uitprint voor op mijn kamer. Toen ik werd benaderd door het bedrijfje genaamd Small Luxury met de vraag of ik het leuk zou vinden om een quote uitgeprint te krijgen, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken! Vandaag deel ik alles over mijn nieuwe poster voor in mijn interieur. Lees je gezellig mee?

img_9820

OVER SMALL LUXURY

Ik volgde Small Luxury al best wel een tijdje op Instagram en zag al super vaak leuke dingetjes voorbij komen; van armbandjes tot muurposters en van chokers tot sjaals. Ik vond het dan ook al meteen heel leuk dat ik een poster uit mocht kiezen! Er zijn momenteel 12 verschillende posters met allemaal verschillende quotes en stijlen te koop! Binnenkort worden er ook interieurspulletjes aan de collectie toegevoegd, en aangezien ik de laatste tijd dol ben op het shoppen van spulletjes voor mijn (toekomstige) interieur, zal ik zeker een kijkje gaan nemen als het zover is!

img_9796

DE POSTER

De poster kwam binnen twee dagen aan in een mooie, stevige koker. Persoonlijk vind ik dit altijd prettiger werken dan bijvoorbeeld een langwerpige doos, omdat er dan toch vaak iets van beschadigingen optreden. Toen ik de koker openmaakte, werd ik al meteen helemaal vrolijk. Wat was de poster onwijs leuk verpakt! Er zat namelijk een onwijs schattig zwarten strikje omheen met het woord: Enjoy! Zoals jullie weten ben ik echt dól op zelfgeschreven kaartjes en dingetjes, maar zulke kleine gebaren vind ook altijd heel leuk. Geeft toch nét wat meer waarde aan een product voor mij!

img_9817img_9824Het was eventjes wikken en wegen welke quote ik wilde hebben voor in een lijstje, maar uiteindelijk ben ik gegaan voor degene die me al vanaf het begin helemaal aansprak, namelijk die met de tekst: Worry less, smile more. Een simpele tekst als je hem met de rest van de quotes vergelijkt, maar wat mij betreft zeker een van de sterkste. Ik ben namelijk zelf iemand die zich best snel druk kan maken over dingen en dan een beetje vergeet om te genieten. En dat is nou nét wat je volgens deze quote niet moet doen. Ik vond het effect van de twee verschillende lettertypes ook al meteen super tof! Dit hebben bijna alle posters van Small Luxury, maar ik vind het vooral bij deze quote (en vooral de betekenis die erbij hoort) heel erg toepasselijk.

Alle posters van Small Luxury zijn te verkrijgen in twee maten, achtereenvolgens: 30×40 en 50×60. Zelf kreeg ik de 50×60 variant opgestuurd, die, ondanks de relatief grote grootte, heel erg scherp is. Je hebt bij uitgeprinte tekst op een groter oppervlak namelijk al snel last van pixeltjes die alle kanten op lijken te gaan, maar dat is hierbij helemaal niet het geval. De tekst op deze poster is helemaal strak; zoals het zou moeten horen!

img_9874Het liefst zou ik de quote in een zwarten lijstje hebben, maar voor nu vind ik het prima om hem met washitape op de muur te hangen. Dit geeft een iets speelser effect dan een lijst, maar staat toch heel leuk in je kamer! Omdat ik heel erg houd van het zwart/witte interieur is dit voor mij echt een must om te hebben in huis! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en kan niet wachten om hem – gehuld in een mooie zwarte lijst – een mooi plekje te geven in mijn kamer!

 

De posters met de maat 30×40 zijn voor €12,95 verkrijgbaar, en die van 50×60 zijn voor €19,95 te koop op de webshop van Small Luxury!

..

Heb jij uitgeprinte quotes of spreuken in je interieur?

Veel liefs, Romy

6 Comments

 • Reply Thebeautyblognl 16 december 2016 at 07:18

  Wat een leuke poster zeg! Zo iets zou ik nog wel willen hebben! X

 • Reply Suzanne 16 december 2016 at 07:34

  Erg leuk!

 • Reply Nina Simplynspecial 16 december 2016 at 11:34

  Heel mooi hoor, ik hou ook van quotes en zou zoiets zo in huis hangen 😉 Of het vriendje ’t ermee eens is, of niet haha.

 • Reply Susan 16 december 2016 at 12:55

  Toffe posters!

 • Reply Lotje 16 december 2016 at 21:43

  Oh dit is echt leuk! Ik vind ‘m vooral leuk omdat ie zo groot is! X

 • Reply Charel 17 december 2016 at 16:13

  Ik ben dol op quotes! Super leuk de poster!

 • Leave a Reply