Tag | Save or Kill?

saveVandaag heb ik weer eens een tag voor jullie klaarstaan! In mijn perceptie is dat inmiddels al best weer een tijdje geleden, dus ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe, persoonlijke tag op mijn blog. Deze keer werd ik door Chelsey getagd om de Save or Kill Tag in te vullen, dus is het niet ‘zomaar’ een tag die ik zelf uitkoos. Ik vind het altijd onwijs leuk om getagd te worden, omdat je dan altijd met nét andere tags te maken krijgt dan die er al ontelbaar veel rondslingeren op het internet. De Save or Kill Tag is een tag waarbij je moet kiezen tussen lastige dilemma’s, zelf tien nieuwe dilemma’s moet bedenken om dan vervolgens andere bloggers uit moet dagen om antwoord te geven op de door jou bedachte vragen. Benieuwd hoe ik de dilemma’s van Chelsey ga beantwoorden? Lees dan snel verder!

 

Dilemma 1: Boeken of films?

Dit is en blijft altijd echt een van de dilemma’s waar ik nooit echt een fatsoenlijk antwoord op kan geven. Als ik zou moeten kijken naar wat ik vaker doe, zou ik zonder twijfel film kijken moeten antwoorden in plaats van een boek lezen. Ik zou me echt niet voor kunnen stellen dat ik nooit meer een film kan kijken als ik me een avondje verveel of dat ik bijvoorbeeld nooit meer naar de bioscoop zou gaan! Films kijken is echt iets wat ik op dagelijkse basis doe, terwijl ik boeken lezen vaak bewaar voor in de vakantie. Dat ik dan meteen tien boeken in een week uit zou kunnen lezen, zorgt weer voor een twist in het dilemma. Het blijft echt heel erg lastig, maar als ik zou moeten kiezen, zou ik toch kiezen voor films. Als het daarentegen zou gaan over wat ik liever zelf zou willen creëren, zou het wel zonder twijfel een boek zijn!

img_2362

Dilemma 2: Een week op vakantie naar de zon voor €10.000 of een week gratis op vakantie in eigen land?

Ik denk dat in dit geval de gierige Nederlander in me naar boven komt; gratis op vakantie klinkt toch wel érg goed – en ja, zelfs als het gewoon in eigen land is! Ik ben een paar weekjes geleden een dagje naar Vlissingen geweest en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoe leuk het Nederlandse strand kan zijn. En dat op mijn achttiende! Bizar eigenlijk.. Het ligt er denk ik ook een beetje aan naar welke bestemming ik zou kunnen voor €10.000,-. Ik zou het namelijk nooit van mijn leven over hebben voor een zonvakantie naar Spanje, maar een tropisch paradijs als Bora Bora zou toch nog wel een kansje maken, haha!

.

Dilemma 3: Nooit meer mascara kunnen dragen of nooit meer foundation kunnen dragen?

Hoe graag ik allebei de producten ook gebruik, zou ik gaan voor nooit meer foundation. Vooral met dit warme weer vind ik foundation namelijk echt onwijs vies op mijn gezicht en draag ik het eigenlijk zo min mogelijk. Mijn huid is over het algemeen van nature niet overdreven slecht en ik gebruik foundation ook vooral om mijn gezicht egaler in kleurtoon te maken – van roodheden heb ik namelijk wel best veel last. Overigens heb ik wel het idee dat mascara in sommige gevallen veel verschil kan maken. Zelf voel ik me namelijk – hoe bizar het eigenlijk ook is als je erover nadenkt – veel fijner wanneer mijn wimpers voorzien zijn van een mooi laagje mascara.

img_6787

Dilemma 4: De rest van je leven geen taart meer mogen eten of de rest van je leven geen ijs meer mogen eten?

Ondanks dat het wel een beetje sneu zou zijn op mijn verjaardag, zou ik taart voor de rest van mijn leven willen negeren als ik dan wel gewoon ijs zou mogen eten. Kom maar door met dat ijs!

.

Dilemma 5: Nutella of Duo Penotti?

Nutella for the win!

.

Dilemma 6: Elke dag chips als ontbijt eten of elke avond McDonald’s eten?

Mag de voorwaarde dan wel zijn dat ik er niet door aankom, dat mijn aderen niet dichtslibben, dat mijn bloeddruk normaal blijft en dat mijn cholesterolwaarde goed blijft? Haha! Ik zou sowieso kiezen voor iedere avond McDonald’s; niet alleen omdat ik iedere ochtend al blij ben dat ik een boterham naar binnen krijg (laat staan chips), maar ook omdat je bij McDonald’s nog een beetje af kunt wisselen tussen verschillende menu’s.

.whatsapp-image-2116-09-25-at-18-39-54

Dilemma 7: Iemand opnieuw voor de eerste keer ontmoeten of €10.000 euro krijgen?

Het ligt er een beetje aan in welk opzicht ik iemand opnieuw voor de eerste keer kan ontmoeten. Ik heb niet echt big events waar ik spijt van heb en zou in dat geval dus niet echt iemand opnieuw willen ontmoeten om dat allemaal over te doen. Ik zou hooguit terug willen naar een bepaalde ontmoeting om die nog een keer te herleven – misschien alsnog wel een beetje anders, maar het overgrote deel opnieuw beleven lijkt me echt top! Immers zijn het de herinneringen die tellen in het leven. Geld is ook maar geld.

Dilemma 8: Nooit meer een foto mogen plaatsen op Instagram of nooit meer Snapchatten?

De laatste tijd vraag ik me af of er überhaupt nog een verschil is tussen Instagram en Snapchat, want Instagram is bij haar laatste update toch wel lichtelijk geïnspireerd geweest door Snapchat.. Hoe dan ook zou ik zonder twijfel kiezen voor nooit meer Snapchat, omdat ik simpelweg veel meer voldoening haal uit Instagram dan uit Snapchat. Ik kan me echt vermaken door leuke foto’s te bekijken en plaatsen op Instagram, terwijl ik Snapchat hooguit gebruik voor wat snelle onderkin-, treinreis- of ‘ik ga zo werken’-kiekjes. Not that interesting, really.

sam_0078

Dilemma 9: Schrijven of lezen?

Schrijven! Back in the days, toen Romy nog geacht werd zich te vermaken met telramen en barbiepoppen, was er naast tekenen/knutselen altijd maar één les waar ik echt naar uitkeek: taal! Vooral in groep vier mochten we altijd heel veel verhaaltjes schrijven van onze juf en ik maakte daar maar al te vaak gebruik van. Nu ik erover nadenk is het misschien best leuk om hier een keer een video of artikel over te maken! Ik heb op zolder namelijk zo onwijs veel schriftjes vol met zelfgeschreven verhaaltjes en anekdotes. Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit nog een keer een boek zal schrijven, dus wie weet? Ooit?

.

Dilemma 10: Nooit meer je haar wassen of nooit meer jezelf scheren?

Mag ik dan wel waxen? Ja? Oke, dan nooit meer mezelf scheren! Sneaky bastard over here, haha!

.

Mijn dilemma’s:

 1. Nooit meer lekker kunnen slapen of nooit meer dingen kunnen proeven?
 2. 10 jaar terug in de tijd of 10 jaar vooruit in de tijd?
 3. Opi of Essie?
 4. Voor de rest van je leven gratis kleding of gratis make-up uit mogen kiezen?
 5. Zou je liever al je eten zuur of al je eten bitter willen?
 6. Voor de rest van je leven iedere dag om 6:00 moeten opstaan of iedere dag om 18:00 naar bed moeten gaan?
 7. Nooit meer muziek luisteren of nooit meer bloggen?
 8. Nooit meer een budget beautyproduct mogen kopen of nooit meer een high end beautyproduct mogen kopen?
 9. Broek of rok(/jurk)?
 10. Zou je liever gratis een wereldreis maken of gratis je droomhuis op een droomlocatie laten bouwen en inrichten?

 

Ik tag de vier volgende lieve bloggers om deze tag over te nemen en om mijn tien gekozen dilemma’s in te vullen:

.

Bij deze wil ik Chelsey nog een keer heel graag een keertje bedanken dat ze me getagd heeft om deze onwijs leuke tag over te nemen! Wat vonden jullie het leukste door Chelsey bedachte dilemma?

Veel liefs, Romy

4 Comments

 • Reply Veerle 27 september 2016 at 08:33

  Wat een leuke tag, superleuk ingevuld ook! X

 • Reply Brittany 27 september 2016 at 09:23

  Je hebt de vragen van Chels echt leuk ingevuld maar sommige vragen van jou zijn echt súperlastig! Ik wens de rest succes haha.

 • Reply Kim 27 september 2016 at 13:49

  Wat een leuke tag is dit zeg. Lastige dilemma’s.

 • Reply Chelsey 27 september 2016 at 19:55

  Erg sneaky inderdaad bij de laatste dilemma haha! Je hebt de tag leuk ingevuld 🙂 x

 • Leave a Reply