Video: A postcard from.. Barcelona!

IMG_2247Hi ladies! Ik ben nog steeds een beetje bezig met het op orde krijgen van mijn blog en ook mijn nieuwe uploadschema zit nog niet helemaal zoals ik zou willen dat het zat. Het is moeilijk om me nu ineens helemaal op het bloggen te kunnen richten en daarom zullen de eerste weken nog niet helemaal op rolletjes gaan lopen qua nieuwe artikelen. Ik werkte altijd heel erg met een buffer en had altijd minstens 1,5 week vooruit gepland, en nu moet ik dus hard gaan werken om die buffer weer op te gaan bouwen. Maar goed, terug naar het nu! Omdat vanochtend mijn ‘aftermovie’ van de vakantie online is gekomen, leek het me leuk om deze met jullie te delen via mijn blog. Het lijkt me sowieso heel leuk om iedere zaterdag een video online te laten komen, in plaats van een regulier artikel. Ik weet niet wat jullie hiervan vinden, maar mij leek het voor de afwisseling heel erg leuk! Als ik de artikelen in het weekend op een gegeven moment heel erg begin te missen, kan ik er altijd nog voor kiezen om naast de video ook nog een ‘normaal’ artikel online te laten komen. De toekomst zal het allemaal wel uit gaan wijzen denk ik, haha!

Naast deze reisvideo, ben ik ook nog van plan een artikel met veel foto’s te gaan plaatsen. Heel veel foto’s. Ik heb ruim 1500 foto’s gemaakt en het kriebelt eigenlijk te erg om deze niet met jullie te delen. Over de opzet weet ik nog niet heel veel, maar ik denk dat ik het een beetje hetzelfde wil gaan doen als het Londen, wat houd ik toch van je – artikel.

Voor de mensen die het zich wellicht afvragen; ik ben in totaal twee volle dagen in Barcelona geweest en zes dagen in Lloret de Mar. De verhouding Barcelona en Lloret de Mar zal door de video iets anders liggen, omdat Barcelona natuurlijk veel cultureler is dan Lloret. Barcelona vult dus vrijwel de gehele video op, maar dat is denk ik ook wel logisch. Ik hoop dat jullie de video een beetje leuk vinden!

Veel liefs, Romy

1 Comment

  • Reply Suzanne 13 juni 2016 at 05:50

    Leuk om te zien!

  • Leave a Reply